A legjobb barátom egy vámpír (1987) Horror Vígjáték RomantikusOnlinemovies - on Jul 01, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 474 MB
Szereplők: Robert Sean Leonard Jeremy Capello LeeAnne Locken Candy Andrews Cheryl Pollak Darla Blake Cecilia Peck Nora Fannie Flagg Mrs. Capello Egy fiatal diák vámpírrá változik egy vonzó női vámpírral töltött éjszaka után. Először nem akarja elhinni magának a történteket, de egy 300 éves tanár, és a Vámpirizmus – útmutató egy alternatív életmódhoz című kézikönyv segítségével rájön, hogy a vérnek nincs is olyan rossz íze, mint ahogy hitte. Természetesen, mivel kedves srác, nem harap meg nőket, ragaszkodik a helyi hentestől rendelt, vámpíroknak szánt disznóvérhez. A bajok akkor kezdődnek, amikor egy vámpírvadász kezd el nyomozni utána karókkal és ezüst golyókkal.
Bohóc a Pokolból (2012) Fantasztikus Horror VígjátékOnlinemovies - on Jul 01, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 354 MB
Szereplők: Ross Noble Stitches Tommy Knight Tom Shane Murray Corcoran Vinny Gemma-Leah Devereux Kate Thommas Kane Byrnes Bulger Shane Murray-Corcoran Vinny Eoghan McQuinn Richie Roisin Barron Sarah Hugh Mulhern Paul Tommy Cullen Dan Lorna Dempsey Mary Jemma Curran Jenny Ryan Burke Young Tom A történet főhőse Stitches, a bohóc, aki már benne van a korban, szórakoztatónak sem igazán lehet nevezni és a gyerekeket is utálja, de tulajdonképpen a felnőttek java részét is, viszont a könnyű pénzszerzési lehetőség miatt bohóccá "szenteltette" magát. Éppen egy születésnapi bulira tart és rá jellemzően onnan is késik, a gyerekek pedig enyhén szólva sem élvezik a bohóckodását és többnyire csesztetik hősünket, majd úgy döntenek, hogy feldobják a hangulatot: titokban összekötik a bohóc cipőfűzőit, hogy legalább egy véletlen esés feldobja a sivár műsort. Az esés annak rendje és módja szerint össze is jön, azonban Stitches a mosogatógép kihúzott fiókjába esik, egészen pontosan felnyársalja az abban felejtett kés, így mind a buli, mind pedig a bohóc életének végére egy véres pont kerül. Néhány évvel később aztán a korábban fiatal srácokat láthatjuk, akik felnőttek és ismét az akkor szülinapos bulijára készülnek, amit Tom nem igen vár, hiszen még mindig benne élnek a véres és borzasztó emlékek és gyakran vannak rémálmai a bohóccal. A félelmek persze nem alaptalanok, hiszen Stitches pont ezt az alkalmat választja arra, hogy felébredjen sírjából és bosszút álljon a kis rohadékokon.
Dr. Halál 2. - A rémület folytatódik A Fogorvos 2 (1998) HorrorOnlinemovies - on Jun 11, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 522 MB
Kategória: Horror Szereplők: Dr. Feinstone megszökik az elmegyógyintézetből, ahová a korábban elkövetett brutális bűntettek miatt zárták. Dr. Caine-ként érkezik egy Paradise nevű kisvárosba abban a reményben, hogy egy új, normális életet kezdhet. Amikor leesik a koronája, kénytelen felkeresni a helyi fogorvost, aki rosszul ragasztja vissza. A fogorvos büntetése halál. A helyi lakosok fogászuk eltűnése után dr. Caine-t rábeszélik, hogy vegye át a praxist. Ekkor újra elszabadul a pokol...
Dr. Halál A fogorvos (1996) HorrorOnlinemovies - on Jun 11, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 545 MB
Szereplők: Corbin Bernsen Dr. Feinstone Ken Foree Gibbs nyomozó Jan Hoag Candy Linda Hoffman Brooke Michael Stadvec Matt Molly Hagen Jessica Virginia Keehen Sarah Patty Toy Karen Christa Sauls April Reign Tony Noakes Detective Sunshine Molly Hagan Jessica Virginya Keehne Sarah Earl Boen Marvin Goldblum Mark Ruffalo Steve Landers A különben normális fogász begőzöl, amikor feleségét rajtakapja a medencetisztító legénnyel. A galád szájturkász aztán olyan ördögi tervet eszel ki, amely a legcudarabb (és legvéresebb) gyökérkezelésünket is felülmúlja.
Stephen King: Az eminens (1998) DrámaOnlinemovies - on Jun 11, 2019
Peers 2 / 3 - 5.00 MB / 442 MB
Szereplők: Todd Bowden tipikus amerikai tinédzser és kitűnő tanuló - amíg fel nem fedez egy sötét titkot: az ő városában, ráadásul a tőszomszédságában él rejtőzködve egy német háborús bűnös, Kurt Dussander. Todd rabjává válik a náci szörnyeteg rémtörténeteinek, ezért megzsarolja az öregembert: a hallgatásáért cserébe mindent fel kell fednie sötét múltjából. Ennek eredményeképpen azonban olyan ördögi erők szabadulnak el, melyeket lehetetlen féken tartani... A borzongás zsenije, Stephen King baljós hangulatú kisregényéből Bryan Singer (Közönséges bűnözők) készített az alapműhöz méltó filmváltozatot....
Kedvencek temetője (1989) HorrorOnlinemovies - on Jun 11, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 542 MB
Szereplők: Dale Midkiff Louis Creed Michael Lombard Irwin Goldman Fred Gwynne Jud Crandall Denise Crosby Rachel Creed Brad Greenquist Victor Pascow Dr. Louis Creed, a fiatal orvos kitűnő állást kapott: a Maine-i Egyetem rendelőjének lett a vezetője, ezért Chicagóból az idilli New England-i tájban álló magányos házba költözik családjával - feleségével, Rachellel, ötéves lányukkal, Ellie-vel és másfél éves kisfiukkal, Gage-dzsel. Boldogan, a szép jövő reményében veszik birtokba új otthonukat. Az első gondra az út túloldalán, velük átellenben élő öregember, Jud hívja föl a figyelmüket: a tájat kettészelő országúton éjjel-nappal olajszállító tartálykocsik dübörögnek, halálos veszélynek téve ki a háziállatokat és az apróságokat. Nem véletlenül van a közelben egy nyomasztó légkörű, ódon temető az elgázolt háziállatok számára... Az első trauma akkor éri Louist, amikor egy baleset áldozatául esett, haldokló fiú a rendelőben óva inti az állattemetőn túli veszedelemtől. Nem sokra rá egy tartálykocsi elgázolja Ellie imádott macskáját, és az öreg Jud - jó- vagy rosszindulatból - az állattemetőn túli, hátborzongató vidékre, a micmac indiánok egykori temetkezőhelyére viszi Louist, s ott földelteti el vele az állatot. Másnap a macska visszatér: tekintete megváltozott, mozgása lelassult, és elviselhetetlen bűzt áraszt. Ezzel kezdetét veszi a családot érő szörnyű és végzetes tragédiák sorozata...
A gonosz háza (1979) Fantasztikus horrorOnlinemovies - on Jun 11, 2019
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 1.6 GB
Szereplők: George Dzundza Cully Sawyer Lew Ayres Jason Burke Bonnie Bedelia Susan Norton Lance Kerwin Mark Petrie James Mason Richard K. Straker David Soul Ben Mears Elisha Cook Jr. Gordon 'Weasel' Phillips Julie Cobb Bonnie Sawyer Ed Flanders Dr. Bill Norton Clarissa Kaye-Mason Majorie Glick Geoffrey Lewis Mike Ryerson Barney McFadden Ned Tebbets Amikor a vámpírok megszállnak egy New Englandi kisvárost, valakinek szembe kell néznie saját félelmeivel, hogy megakadályozza az ördögi terv megvalósulását. Ben Mears, a regényíró, maga sem érti, hogy milyen különös belso késztetés hatására dönt úgy, hogy hazaköltözik, hogy arról a titokzatos házról írjon, amely már gyerekkorában is foglalkoztatta. Ekkor fedezi fel a szörnyu titkot: a városkát lassan uralmuk alá hajtják a vámpírok...
Péntek 13. - III. rész: Véres kirándulás (1982) HorrorOnlinemovies - on Sep 22, 2018
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 613 MB
Az idilli nyárból a kimondhatatlan borzalmak rémálma lesz egy újabb csoport gyanútlan táborozó számára. A Kristály-tavi tábor véres örökségére fittyet hányva egyenként áldozatul esnek a mániákus Jason-nek, aki minden adandó alkalommal levadássza őket... A Péntek 13 harmadik része jeges félelemmel fog eltölteni, és Jason most eljuthat a te nappalidba is!
Szellemirtók (1984) VígjátékOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 512 MB
Szereplők: Bill Murray Dr. Peter Venkman Dan Aykroyd Dr. Raymond Stantz Harold Ramis Dr. Egon Spengler Sigourney Weaver Dana Barrett Rick Moranis Louis Tully Annie Potts Janine Melnitz William Atherton Walter Peck Dr. Venkmant (Bill Murray), Dr. Stantzot (Dan Aykroyd) és Dr. Spenglert (Harold Ramis), a mániákus parapszichológusokat kirúgják az egytemről, ahol eddig tanítottak és kutatásaikat végezték. Megélhetésük és Manhattan érdekében szellemirtó irodát nyitnak. Az első komoly megbízásuk nem is várat sokáig magára, a szomszédjukat és annak házát megszállták a szellemek. A baj nem jár egyedül: hőseinknek hamarosan a New Yorkban elszaporodó kóbor szellemek is feladják a leckét.
Szellemirtók 2 (1989) Akció Fantasztikus Horror VígjátékOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 312 MB
Szereplők:\\nBill Murray \\tDr. Peter Venkman\\nDan Aykroyd \\tDr. Raymond Stantz\\nSigourney Weaver \\tDana Barrett\\nHarold Ramis \\tDr. Egon Spengler\\nRick Moranis \\tLouis Tully\\nErnie Hudson \\tWinston Zeddemore\\nAnnie Potts \\tJanine Melnitz\\nPeter MacNicol \\tJanosz Poha\\nHarris Yulin \\tBíró\\n\\nA Szellemirtók csapata változatlan felállásban lép pályára a természetfölötti lények elleni többfordulós vígjáték második menetében. A szellemek ezúttal elsöprő fölényben vannak, de a \\\"lelkes\\\" csapat halált megvető bátorsággal küzd a rózsaszín lélektrutymó ellen, amely már-már elárasztja New York városát. A földöntúli fenyegetés egy festményen megelevenedő alakban ölt testet: ő Vigo, a Kárpátok Ostora, Moldávia Bánata. Hogy a gonosz valódi életre kelhessen, egy gyermek lelkére van szüksége - történetesen Dana kisfiáéra. S már bele is csöppentünk a hátborzongatóan kacagtató és kacagtatóan hátborzongató kalandok kellős közepébe.
X-Men - A kívülállók akcióOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 3 / 2 - 413 MB
Szereplők:\\nHugh Jackman \\tLogan / Farkas\\nPatrick Stewart \\tCharles Xaviér professzor\\nHalle Berry \\tOroro Munroe / Ciklon\\nIan McKellen \\tEric Lensherr / Magneto\\nFamke Janssen \\tJean Grey\\n\\nMutánsok élnek köztünk. Emberek ők is, de a genetika véletlene folytán különleges képességekkel születtek. Van köztük, aki olvas mások gondolataiban, van, aki átsétál a falon, vihart támaszt, vagy ölni tud a puszta tekintetével. Az emberek nem ismerik őket, ezért félnek tőlük. A mutánsok egy része pedig retteg ettől a félelemtől, ezért a zseniális Magneto (Ian McKellen) vezetésével háborúra készül. Ám működik egy különleges intézet, ahol a rejtélyes X professzor (Patrick Stewart) X-Men nevű különleges csapatával mindent megtesz, hogy a mutánsok rosszabb felétől megvédje az emberiséget.
X-Men kezdetek: Farkas akcióOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 437 MB
Szereplők:\\nHugh Jackman \\t\\n\\nRéges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött. Amikor a Farkas (Hugh Jackman) szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha magánál sokkal erősebb és ravaszabb ellenféllel, Victor Creed-del kell megküzdenie. Nem érdeklik a következmények sem a kockázatok. A bosszú lehetőségét keresve eljut egy titkos katonai laboratóriumba, ahol rajta próbálják ki a mutáns X-kísérletet. Az eredmény azonban mindenkit meglep. Ahogy az is, hogy a kísérlet alanya többé nem hajlandó engedelmeskedni újjáteremtőinek, hiszen ő egy egészen más, titkos célból hagyta, hogy élő fegyverré változtassák
Ragnarök Vígjátek Akció Felfedező Sci-FiOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 2 / 3 - 3.00 MB / 601 MB
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!\\nEredeti Cím:\\tThor: Ragnarok\\t\\nÉv:\\t2017\\nJátékidő:\\t130 perc\\nIMDb értékelés:\\t8 adatlap\\nKategória:\\tVígjátek, Akció, Felfedező, Sci-Fi\\nÍrta:\\tEric Pearson, Craig Kyle, Christopher Yost, Stan Lee, Larry Lieber, Jack Kirby,\\nRendezte:\\tTaika Waititi,\\nSzereplők:\\tChris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch, Taika Waititi, Rachel House, Clancy Brown, Tadanobu Asano, Ray Stevenson, Zachary Levi, Georgia Blizzard, Amali Golden, Luke Hemsworth, Sam Neill, Charlotte Nicdao, Ash Ricardo, Shalom Brune-Franklin,\\nTaylor Hemsworth, Cohen Holloway, Alia Seror-O'Neill, Sophia Laryea, Stephen Oliver, Hamish Parkinson, Jasper Bagg, Sky Castanho, Shari Sebbens, Richard Green, Sol Castanho, Jet Tranter, Samantha Hopper, Eloise Winestock, Rob Mayes, Jordan Abbey-Young, David James Austin, Donnie Baxter, Lexy Bernardo, Hunter Stratton Boland, Greta Carew-Johns, Jacob Crawford, Matt Damon, Suzanne Dervish-Ali, Brittany Dugan, Sasha Dulics, Aimee Duroux, Tracie Filmer, Sean Edward Frazer, Daniel Goodwin, Adam Green, Charles Green, Dylan Kai Harris, Roberto Harrison, Tahlia Jade, Cale Kampers, Dean Kenny, Joel Knights, Stan Lee, Braden Lewis, Steven Lunavich, Georgia Mae, Mervyn Marriott, Tracey Lee Maxwell, Mollie McGregor, Sophia McGregor, Declan McMurray, Abhishek Mehta, Paris Moletti, Winnie Mzembe, Duncan Nagle, Jip Panosot, Erin Hayley Powell, Jon Quested, Michael Stent, Lara Thomas, Tennille Thomas, Josh Torr, Beatrice Ward, Ken Watanabe, Mike Zarate, Connor Zegenhagen, Andrew, Brooke McMaster,
Ted (2012) Fantasztikus VígjátékOnlinemovies - on Sep 21, 2018
Peers 3 / 2 - 255 MB
Szereplők:\\nMark Wahlberg \\tJohn\\nMila Kunis \\tLori\\nGiovanni Ribisi \\tDonny\\nSeth MacFarlane \\tTed hangja\\nPatrick Warburton \\tGuy\\nLaura Vandervoort \\tTanya\\nJoel McHale \\tRex\\nMelissa Ordway \\tMichelle\\n\\nA Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt. Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is ott él mellette.
Kérjük, tiltsd le a reklám és a script blokkolókat az oldal megtekintéséhez!
This page is a snapshot of ZeroNet. Start your own ZeroNet for complete experience. Learn More