? Editing: Post:21.body Save Delete Cancel
Zer0Talk
Magyar
Initial sync in progress...

Magyar Zer0Talk

Follow in NewsfeedFollowing
+ Create new topic
Loading...

Title

Body
^1 ^2 added ━ submitted by user_name
More topics

 

Follow in NewsfeedFollowing

INTERNETTEL A TÖRVÉNYHOZÁST A NÉP KEZÉBE A POLITIKOSOKTOL!

A decentralizált nyílt forráskódú technológiákkal. Ahol a weboldalak a felhasználók számítógépéin tárolódnak, és így mindenkinek átlátható az oldal forráskódja. Nem egy manipulálható központi szerveren tárolódik az oldal. Fel kéne építeni egy rendszert ahol politikusok kezéből kivéve mi magunk hoznánk és szavaznánk meg a törvényeket. A rendszer fenntartása olcsó lenne.Minden adott hogy mi magunk hozzunk létre törvényjavaslatokat. Módosítsunk és szavazzunk meg törvényeket. jelöljünk ki tudásuk és benyújtott ötletek alapján embereket feladatokra. Mindezt egy maréknyi parazita a népen élősködő zsarnok nélkül!
+
+

Miért is lenne erre nagy szükség?

+
+
+
+
Mert egy látszat demokráciában élünk. A médiát teljes egészében egy elit réteg irányítja. A kormány és az ellenzék is teljes egészében az irányításuk alatt van! Amit művelnek az teljes egészében a nép és az emberiség ellen van.Ők döntik el kiket válaszhatunk meg. Az egész választás egy színjáték. A választások után a politikai elit a kedvére hozza a törvényeket. Akik akarnának valóban tenni a közösségért nem tudnak tőlük érvényesülni! Ez az állapot tarthatatlan, a technológia adott és ideje minél előbb lépni.

Mit tegyünk?

+
+
+

Terjesszétek az ötletet!

+
+

Népszavazás kiírása a témában. Technológiai fejlesztések ez irányban programozók által. Az ötlet széles körben való terjesztése az interneten Facebook,YouTube és nagy közösségi médiában! Egészen addig amíg el nem jut az ötlet a TV ig. A program támogatása állami költségvetésből.

^2 ^3 zeropyro posted on Feb 07, 2019
Please sign innew comment
Sign in as...
Submit comment
You are running out of your allowed space, please contact the site's admin at unknown to raise your limit.
user_nameadded ^1 ^2
Reply
Body
lezsakdomion Mar 28, 2019 ^1 ^2
Reply

Szerintem ha ez a projekt előmozdul, ~nem~kevésbé lenne szükség bábokra. A rendszer sokkal átláthatóbb és, ahogyan OPban is olvasható, a rendszer olcsóbban fenntartható. Végeredményben talán nagyobb a társadalmi mobilitás.

Azonban több okból kifolyólag ez nehezen lenne kivitelezhető. A tökéletes demokrácia megvalósításához elsősorban okos polgárok kellenek (tehát jelenleg is lehetne sokkal előrébb az ország), másrészt egy új, teljesen digitális rendszer bevezetése rengeteg képzést kéne hogy maga után vonjon.

Például van a Kréta, amit most minden iskolában kötelezővé tettek. A választás ezért erre a szoftverre esett, mert a Kréta volt az egyetlen kompetens pályázat. A szoftver egyébként valóban nagyon hasznos lenne, de a tanárok fele nem tudja illetve nem akarja kezelni.

feelsgoodmanon Mar 22, 2019 ^1 ^2
Reply

Az egyik felem egyetért OP ötletével, viszont a másik felem azt mondja, hogy nem lenne jobb, ha a nép döntene mindenről. A cirkusz ugyanúgy megmaradna és az érdekel által vezérelt manipulatív médiakampányok döntenének, ahogy most is. Most se politikusokhoz kellene társítanunk egy adott témát és őket beállítani bűnösként, mert valójában ők is csak bábok. :)

csiberon Mar 20, 2019 ^1 ^2
Reply

Én szivesen terjeszteném akár nyilt wifi hálózattal is, de nincs ötletem a megvalósitására. Akinek van erre ötlete, irjon rám!

lezsakdomion Mar 17, 2019 ^1 ^2
Reply

Nagyon jó ötlet ennek a ZeroNettel való megvalósítása. Van erre angol nyelvű thread illetve talált valaki?

A programban valószínűleg nem csak a magyarok érdekeltek, így azt érdemes lenne nemzetközileg fejleszteni.

This page is a snapshot of ZeroNet. Start your own ZeroNet for complete experience. Learn More